De 12 hellige nætter

De 12 hellige nætter starter hvert år natten imellem den 13 og 14 december, og slutter natten imellem 5 og 6. januar (tre hellige kongers dag), i alt 24 dage fordelt over 2 omgange.

I denne periode foregår der en særlig energiindstrømning til jorden, svarende til de tolv stjernetegns energier, mén på et højere svingningsniveau, end resten af året, det bevirker at du igennem nætterne kan få indsigt i dit eget kommende års udviklingsarbejde, personlig som sjælelig igennem dine drømme måned for måned.

Drømme…

Du kan under De 12 hellige nætter via dine drømme i de første 12 nætter få indsigt i dine personlige udviklings potentialer, og de næste 12 nætter få indsigt i dine sjælelige udviklings potentialer i det kommende år.

Alice Bailey kanaliseret i i 30èrne De 12 hellige nætter tankefrø som i dag anvendes af mange mennesker verden over til at igang sætte deres 12 hellige nætter drømme.

Før du lægger dig til at sove, skal du tænke på dagens tankefrø, det er med til at aktivere samarbejdet med din Sjæl, så du kan modtage svar fra din Sjæl gennem dine drømme.

Der er et tankefrø for hver af De 12 hellige nætter, som jeg har prøvet at anvende igennem flere år, men opdagede at det ikke altid var lige let at huske mine 12 hellige nætter drømme.

Mine oplevelser med De 12 Hellige Nætters drømme aktivitet…

Jeg synes det er super spændende at samarbejde med de 12 hellige nætter og få indsigt i hvad hver enkelt måned året rundt har at byde på af udviklings mulighed personligt som sjæleligt, og har samarbejdet med de hellige nætter gennem de sidste 10 år.

Har prøvet at anvende tankefrøene igennem flere år, men opdagede at det ikke altid var lige let at huske mine 12 hellige nætter drømme.

Nogle morgener gik det legende let med at huske mine drømme, og andre morgener kunne jeg intet huske.

Det blev jeg lidt træt af for et par år siden, og satte mig for at finde andre måde at sam-arbejde med De 12 hellige nætter på.

Så en dag satte jeg mig godt til rette, og spurgte Englene og De opstegne mestre om der var andre måder vi kan samarbejde med de hellige nætter på, det var der, Englene og De opstegne mestre strømmede til og formidlet magiske meditationer med mere.

Gør dig klar til De 12 Hellige Nætter allerede den 12 december…

Energierne til De 12 Hellige nætter starter allerede den 12 december hvor Englene – De opstegne mestre mødes og forankre De 12 Hellige Nætter Hjerteenergier ind i de kollektive energiplaner.

Det benytter vi os af 12 december, hvor du kan deltage på video webinar, som du finder liger herunder.

Vi hilser De 12 Hellige Nætter Velkommen, hvor jeg fortæller om…

 • De 12 Hellige Nætter
 • Santa Lucia betydning for De 12 Hellige Nætter
 • Tallet 12 symbol og betydning for De 12 Hellige Nætter 
 • Du guides gennem Vi hilser De 12 Helllige nætter Velkommen meditation med flere.
  • Tip og fif, sæt eller læg dig et sted hvor du kan være uforstyrret i 1 time og 25 minutter.
  • Hav gerne et noteblok og kuglepen liggende klar, hvis du får brug for at lave noter undervejs.
  • Sæt gerne et glas vand  eller to ved siden af dig….drik gerne rigeligt med vand efter healingerne
  • Pisssttt…sluk Hjertens gerne mobil og andet forstyrrende elektronik.
  • Du kan downloade Alice Bailey tankefrø til hver af de hellige nætter HER
  • OBS: I videoen referere jeg til kursus omkring De 12 hellige nætter – er stoppet som selvstændig.
  • Hav et dejlig De 12 hellige nætter samarbejde :-).
  • Du Ønskes en Velsignet Jul og Lykkebringende nytår.
  •  

You might also like