Hjertehealing

At leve fra Hjertet kan til tider være en balancegang i sig selv, fordi livet kan kaste os ud i livs situationer hvor livet skal endevendes og leves på nye måder. 

Måske du står i en vende på hovedet livs situation nu, måske du selv har ståede i livssituationer ligesom mig, der har kastet dig ud i vende livet på hovedet processer, der har skubbet dig mere og mere ind på den spirituelle landevej, som du på sjælsplan har valgt at leve, mén som du i din hverdag til tider har svært ved at udleve fordi du lader dig begrænser af dit jordiske liv, lader dig begrænser af dine tanker, følelser, handlinger, ja til tider bliver skubbet væk fra din spirituelle vej af andre mennesker, som synes du er ude på et sidespor, fordi de gerne vil fastholde dig i dit gamle jeg, din gamle måde at leve på, for der kender de dig, de kender ikke dit nye jeg, din nye måde at leve på og blive provokeret af dig, og forsøger af alverdens vold og magt at trække dig tilbage i folden.

Jo mere bevidst du bliver om hvordan du ønsker at leve dit liv fra Hjertet, jo mere styrke får du til at stå fast, når andre forsøge at skubbe til dig – skubbe dig tilbage i folden. Jo mere styrke får du til at være dig, leve det liv som du ønsker at leve.

En vej til Hjertebalance er at gå den spirituelle Hjertevej, hvor du har fokus på at tænke, tale, føle, handle med og fra Hjertet, hvor du lever i enhed med dit Hjertes integritet.

Hvor du stopper op et par gange i ugens løb – lige mærker efter i dig selv og kommunikere med dit Hjerte, og spørger dig selv…

“Hvordan har jeg det lige her og nu?”

I dag får du 12 Hjertetips du kan bruge til at sætte fokus på hvordan du ønsker at leve fra dit Hjertes integritet.

Hjertet

 


MeditationSkru endnu mere op for Hjertet

Bliv medlem af Hjertemagisk Meditation Klub

Du modtager hver måned en ny magisk Hjertemeditation kanaliseret i samhørighed med Engle og/eller Opstegne mestre, som du kan downloade til din computer, Ipad, Ipod, Mp med mere.

Bonus: efter tilmelding har du direkte adgang til arkiv fyldt magiske Hjertemeditationer, der hjælper dig med at løftes personligt og spirituelt, skabe endnu tættere samarbejde med din Sjæl, din intuition, Englene, De opstegne mestre.

Læs mere HER

You might also like