Hvem er De opstegne mestre

Hvem er De opstegne mestre – hvad kan de hjælpe mig med i hverdagen, bliver jeg ofte spurgte om i mails, når folk er stødt på dem enten i en meditation, healing, bog eller spirituel samtale, måske du selv har mødt De opstegne mestre på din spirituelle vej, og gerne vil vide mere.

De Opstegne Mestre er sjæle, der besidder høj spirituel bevidsthed og kærligheds frekvenser, de har viet deres eksistens til at tjene til fuldførelsen af Den Guddommelige Plan på jorden og hjælpe menneskeheden med at forstå de spirituelle – kosmiske love og aspekter.

De Opstegne Mestre har været inkarneret på jorden i utallige inkarnationer, og har derfor stor erfaring med de problemer og konflikter vi som mennesker møder på vores vej i livet, de kan til hver en tid hjælpe dig med et til flere problemer på en og samme tid.

Gennem utallige inkarnationer har De opstegne mestre opnået guddommelig bevidsthed, en bevidsthed der ikke er kommet af sig selv, men gennem hårdt arbejde og udforskning og erfaringer i det menneskelige stof – tanker – følelser og handlinger, så de ved hvad livet handler om, og er toptunet til at vejlede dig når du fare vild, brug for at give slip på fastlåste mønstre, brug for spirituel guidning.

Mestrene ønsker af hele deres Hjerte at dele ud af deres guddommelige erfaringer, at hjælpe jorden, menneskeheden, og det enkelte individ – dig og mig.

De Opstegne Mestre kan hjælpe dig med at erindre hvem du er, hvad dit livsformål er, understøtter dine personlige udviklings processer, højner din kanal og balancere dit spirituelle – fysiske samarbejde, højne din energi og hjælper dig med at udvikle og højne dine psykiske evner.

De Opstegne Mestre hjælper os til, at erindre at vi har evnen til at skabe fred, ro, balance, glæde og kærlighed på alle planer uanset hvilke livs omstændigheder vi har oplevet og står i.

Jeg elsker at samarbejde med De opstegne mestre, og har stor glæde af deres vejledning, budskaber og informationer, ingen kanaliseringer er ens, altid kommer der nye informationer.

Hvem er De opstegne mestre udover at de er supergode at samarbejde med, de har hver deres opgaver og arbejder på De 12 stråler med at forankre strålernes kvaliteter til jorden og ud til menneskeheden. På hver stråle er der en maskulin og feminin mester der danner par, som for eksempel Lady Nada og St.Germain, der blandt andet samarbejder med Den violette flamme, du kan se eksempel på kanaliseret samarbejde med dem lige herunder.

Lady Portia og St. Germain hjertebøn

Mestrene arbejder med en samlet plan, for at løfte og højne menneskehedens bevidsthed. Og de arbejder endvidere for at hæve alle områder af civilisationen op, via filosofi, politik, religion, kunst, musik, videnskab, økonomi, drømme og meditation eller mere bevidst gennem healing og kanalisering.

Hvem er De opstegne mestre er, er et kæmpe emne at tage fat i, i et blog indlæg, alene på De 12 stråler er der 12 par (24 mestre), udover dem arbejder der mange andre opstegne mestre på de forskellige stråler, de indgår alle i et tværfaglig samarbejde, og de samarbejder med ærkeengle, Solengle, Engle om at hjælpe jorden, menneskeheden, dig og mig.

På de indre energiplaner samarbejder du med en til flere opstegne mestre og engle, og fysisk kan du bevidst samarbejde med dem alle, eller udvælge en til flere mestre du ønsker at samarbejde

De opstegne mestre kan hjælpe dig med at skabe forståelse for dine livsoplevelser, hvorfor du snubler over det samme mønster igen og igen, hvilke karmiske udfordringer og opgaver du har valgt, hvordan du kende din familie, venner fra tidligere.

Du kan udover at skabe forståelse for dig selv, kanalisere vejledning og budskaber fra De opstegne mestre til andre, samarbejde med dem under kreative processer (male, tegne, skrive), ønsker du at lære hvordan du gør, har jeg superspændende online forløb til dig, hvor du lære trin for trin at kanalisere og samarbejde med De opstegne mestre

Det kræver en vis fleksibilitet for at kanalisere, som kommer fra en indre trang til at udvide dine horisonter, din spiritualitet og klarhed til at give slip på fastlåste tanke, følelse og

Måske du allerede arbejder med healing og har oplevet at høre enkelte brudstykker, dele af eller hele sætninger, høre navne på mestre under healing, og er nysgerrig efter at få klarhed for hvad kanalisering er, og hvem det er som du kanalisere sammen med af De opstegne mestre, måske du har hørt et til flere af deres navne og usikker på hvem de er, du kan læse mere om de forskellige opstegne mestre på min hjemmeside De opstegne mestre hvor du også kan læse kanaliseret budskaber.

You might also like