Opstegne mestre

Hvem er De opstegne mestre – hvad kan de hjælpe mig med i hverdagen, bliver jeg ofte spurgte om i mails, når folk er stødt på dem enten i en meditation, healing, bog eller spirituel samtale, måske du selv har mødt De opstegne mestre på din spirituelle vej, og gerne vil vide mere.

De Opstegne Mestre er sjæle, der besidder høj spirituel bevidsthed og kærligheds frekvenser, de har viet deres eksistens til at tjene til fuldførelsen af Den Guddommelige Plan på jorden og hjælpe menneskeheden med at forstå de spirituelle – kosmiske love og aspekter.

De Opstegne Mestre har været inkarneret på jorden i utallige inkarnationer, og har derfor stor erfaring med de problemer og konflikter vi som mennesker møder på vores vej i livet, de kan til hver en tid hjælpe dig med et til flere problemer på en og samme tid.

Gennem utallige inkarnationer har De opstegne mestre opnået guddommelig bevidsthed, en bevidsthed der ikke er kommet af sig selv, men gennem hårdt arbejde og udforskning og erfaringer i det menneskelige stof – tanker – følelser og handlinger, så de ved hvad livet handler om, og er toptunet til at vejlede dig når du fare vild, brug for at give slip på fastlåste mønstre, brug for spirituel guidning.

Mestrene ønsker af hele deres Hjerte at dele ud af deres guddommelige erfaringer, at hjælpe jorden, menneskeheden, og det enkelte individ – dig og mig.

Du kan udover at skabe forståelse for dig selv, kanalisere vejledning og budskaber fra De opstegne mestre til andre, samarbejde med dem under kreative processer (male, tegne, skrive), ønsker du at lære hvordan du gør, har jeg superspændende 4 måneder online forløb til dig, hvor du lære trin for trin at kanalisere og samarbejde med De opstegne mestre

Hvem er De opstegne mestre

Hvem er De opstegne mestre – hvad kan de hjælpe mig med i hverdagen, bliver jeg ofte spurgte om i mails, når folk er stødt på dem enten i en meditation, healing, bog eller spirituel samtale, måske du selv har mødt De opstegne mestre på din spirituelle vej, og gerne vil vide mere. De Opstegne […] Read more…

You might also like