løve magi

Lions Gateway aktivering 8 – 8

Siden 26 juli har løve energierne brølede løs, der har været tryk på de sidste to uger, måske du har oplevet, at du har måtte stoppe op og filosofere over dit liv, hvad du gerne vil, hvad du virkelig ønsker at gøre med dit liv fremover.

8 – 8 flugter jorden med midten af galaksen og det bevirker der åbnes en kosmisk portal mellem de fysiske og åndelige dimensioner.

Åbningen er anden fase i Løve Portals processen og den kraftigeste.

Løven repræsentere det indviduelle udtryk for…

Det Guddommelige.

Styrke

Fremgang 

Det betyder Løve energien påvirker dig til at..

Gå frem.

Ændre alt det som du er klar til at ændre.

Skrue op for dit Guddommelige lys.

Skrue op for Sjæls kommunikation.

Hente styrke i dig selv, til at være dig, til at leve dit drømmeliv.

Løvens portåbning handler grundlæggende om at…

Genvække dit unikke Guddommelige lys på det fysiske plan, leve et autentisk liv i enhed med din Sjæls guddommelige kvaliteter, leve ud fra Hjertet.

8 – 8 er der fuld skrue på…

Du bliver ekstra påvirkede af din Sjæl,  som vil guide dig i den retning du har brug hvor du i er i dit liv nu.

Samtidig har de øget indstrømninger af lys været med til at vække den kollektive og individuelle bevidsthed om, at det er nu du skal sige ja til at arbejde videre med din spiritualitet, ja til at træde endnu mere klart frem på Den Gyldne Hjertevej (femte dimension).

Under Løvens portåbning leder Solenglene den Guddommelige krystallinske energi via Solen som hoved gennemstrømnings punktet, fra Solen strømmer energien gennem Sirius og videre gennem Sjæls portalen på Plejadernes solsystem, indstrømningen accelerer spirituel opstigning i din fysiske bevidsthed.

Løvens portåbningDet bevirker dit liv er i bevægelse på nye energiniveauer, og du kan have brug for at ændre realtioner både til dig selv og andre, gøre et karriereskift, sige ja til at møde kærligheden både i dig selv og i et kærligheds forhold, om du vil bliver ved med at lave dit spirituelle arbejde, eller noget helt andet indenfor Løvens port aspekter.

Bliv ikke overrasket, hvis det går lynhurtigt, du har sagt ja på Sjælsplan, og er nu klar til at rykke hurtigt frem i dit liv.

Vi gennemgår aktiveringen på vores egen unikke måde, Løvens portåbnings aktivering er tilpasset din Sjæl, og den måde som du er klar til at bevæge dig frem i dit liv på.


Tallet 8…

Repræsentere numerologisk handlekraft, målrettet fokus, overflod, velstand, indre visdom, og er også forbundet med karma og det kan for en 8 betyder et liv med mange udfordringer.

Er du født den 8, 17, 26 er du numerologisk 8 tal, der også kaldes skæbne tallet, enten oplever de nederlag eller er de store vinder, der er sjældent en mellemvej.

Eksempel på 8 tal menneske er Elvis Presley, der startet med en lynende sangkarriere som endte i druk og narkotika med døden til følge.

Mennesker der numerologisk er tilknyttet 8 tallet oplever ofte et liv hvor de skal ind og forløse mange forskellige former for karma, derfor kan 8 tals mennesker blive ekstra påvirkede af Løvens port energier, fordi de i dag er med til at afkode kollektiv karma på de indre energiplaner sammen med Engle – Opstegne mestre.

Er du selv 8, giv dig selv ekstra opmærksom i dag, kender du en 8, lad dem få fred til at være sig selv i dag.

Giv dig selv kærlig opmærksomhed 8 – 8…

Vær opmærksom på hvad du tænker og føler i dag, hvad der påvirker dig.

Dine tanker og følelser er energi, og med dem er du med til at forme dit liv.

Med dine følelser kan du tiltrække overflod (læs blog indlæg Manifestation)

Med dine tanker skaber du dine følelser som tiltrække eller afviser.

Derfor er det vigtigt at udvise kærlig opmærksom på dine tanker og følelser på Løvens portåbnings dag, for de sætter punktum for hvordan du videre frem former dit liv fra i dag, hvor din Sjæl er med til at aktivere og downloade alle de unikke guddommelige kvaliteter som du har sagt ja til at få aktiveret på dagen i dag.

Løvens port aktiverings meditation Hjertebøn….

Løvens portåbningSæt dig godt til rette.

Fremsig højt eller inde i dig selv.

Sæt fokus på at samarbejde med din Sjæl.

Ånd ind, ånd ud, slap af.

Fremsig højt eller inde i dig selv.

“Jeg forener mig med min Sjæls guddommelige bevidsthed og kvaliteter, mentalt, emotionelt, fysisk, æterisk, kosmisk, åndeligt”

Registere dit møde med din Sjæl.

Fremsig højt eller inde i dig selv.

“Jeg siger JA TAK til at forener mig med min højeste guddommelige bevidsthed på dagen i dag 8 – 8”

Registere dit møde med din Sjæl guddommelige bevidsthed i dit Hjerte, krop og sind.

Sid en stund og vær sammen med din Sjæl.

I den kommende uge bliver energien lidt bombastisk…solsikke

Du er skaber af dit liv.

Acceptere det som kommer.

Måske du allerede i den sidst kommende uge har oplevet at du har haft lyst til at gøre nye ting i dit liv, mærkede en indre prikken fra din Sjæl om at ændre dit liv på en til flere fronter, haft forstærkede drømme aktivitet.

Gør dig stille i de kommende dage, lyt ind i dig selv, lyt ud i universet, din Sjæl har en masse budskaber til dig.

Åben dit Hjerte op for din Sjæl og modtag din Sjæls aktivering med sindsro.

Løvens port energier er medvirkende til at…

Løfte os kollektivt, personligt, spirituelt.

Forløse kollektive karmiske paradigmer som vi er klar til at give slip på, så vi kan løftes endnu mere kollektivt ind i Den Gyldne Hjertetids bevidsthed.

Harmonisere tilpasning, bygge bro og skabe en dyb balance imellem Hjertes visdom forenet med din Sjæls visdom, krop og sind, så du kan træde endnu mere frem i dit autentiske lys, og leve i samspil med Den Gyldne Hjertetids intellekt, ved at lytte til dit Hjerte, følge din Sjæls intuition.

Give slip på gamle bagage, tanke, følelser og handlingsmønstre med endnu mere lethed fremover når du møder de dele af dig selv i dit liv.

Den Gyldne Hjertetid er her, også selv om det på verdensplan kan være svært at få øje på.

Vi har sagt ja på verdensplan den 12 og 21 december 2012, der er ingen vej tilbage, vejen er banet.

Englene og De opstegne mester understøtter os på de indre energiplaner, kollektivt som enkelt individ med at løfte os kollektivt, personligt og spirituelt.

Løvens port lukker igen den 12 august klokken 20, og åbner først igen til næste år.

Brug dagene fra den 8 til 12 august til at rense dig selv, have fokus på lytte til dit Hjerte, være blid overfor dig selv, meditere i naturen.

Vær i dag villig til at…

Sige ja til din Sjæl.

Ja til at hjælpe jorden og menneskeheden med at løftes endnu mere ind i Den Gyldne Hjertetids bevidsthed.

Der er ingen vej tilbage, vejen er banet for os alle.

Den Gyldne Hjertetid er her, det er nu bare et spørgsmål om at lade dit indre Guddommelige lys skinne så klart, at du smelter alle fastlåste paradigmer i dig selv og din omverden.

Erindre din omverden reflektere dig og dine vibrationer, og omverden reflekter dig.

Hvordan skal din omverden fremover afspejle dig, og du afspejle omverden?

Lyt til dit Hjertes intuition, og erindre begynder du at diskutere med dig selv, er det bare dit ego der er på spil, giv slip på dagen i dag.

Hvad ønsker du fra din Sjæl at dit liv skal bringe dig?

Lyt til dit Hjerte, og gå frem med kærlighedens Hjertemagi i dit liv.

Du har sagt på dagen i dag, på Løvens 8 – 8 dag til at modtage din Sjæls aktivering, alt er som det skal være for nu og fremadrettet.

Baggrund2

Du Ønskes en Velsignet Hjertedag

Gyldne Hilsner

Izabella Anjelica

You might also like