Engle

Engle magi

Engle skaber glæder, kærlighed, Hjertemagi, overflod, rigdom, lethed, fred.

Englene elsker os betingelseløst, der skelner ikke til hvem du er på det fysiske plan, de ser din indre skønhed, din Sjæl, dit kosmiske blueprint, som du er et udspring fra i samspil med dit Hjemunivers.

Englene hjælper alle dem der beder dem om hjælp.

Måske du har prøvet at kontakte Englene og bede dem og hjælp og oplevet der ikke lige kom den hjælp du havde bedt om, grunden dertil er at Englene samarbejder med dig på de indre æteriske planer i samspil med din Sjæl, og de ved lige præcist hvordan du er klar til at modtage hjælpen.

På Lotus Akademiet finder du Hjertemagiske Engle kurser, hvor du lære at samarbejde med Englene, du får Englehealing værktøjer som du kan anvende til dig selv og andre mennesker. Og kurser hvor du lære at manifestere sammen med Englene.

Din Skytsengel er den Engel der er tætteste på dig i din hverdag, kender alt til dig, ved hvor du er på vej hen i livet, og står klar 24/7 til at samarbejde med dig på det fysiske plan.

Al kommunikation med Englene foregår på de indre æteriske energiplaner, indtil du siger JA TAK til at invitere Englene, din Skytsengel helt ind i dit liv. Du kan kommunikere med Englene i samspil med dit klarsyn, klarføling, klarhørelse og duftesans, det er forskelligt hvilke af de psyke evner vi anvender. Nogle mennesker anvender dem alle som en, og andre gør brug af en eller to af deres psykiske evner, alt efter hvad vi er klar til og har sagt ja til før vi inkarnerede.

Engle skaber Hjertemagi, altid er de klar til at samarbejde med dig.

Sammen med Englene kan du skabe Engle-magi og healing der er med til at gøre dit liv endu mere let, overflodsberigende, glædesfuldt, lykkeligt.

Engle

Sæt kærligt fokus på dit Hjerte.

Fremsig højt eller inde i dit selv.

“Jeg siger JA TAK til at Engle samarbejde fra nu af i min hverdag”

Registere dit møde med Englene.

Mærk Engle kærligheden puslere i krop, sind og Hjerte.

 

Samarbejde med Englene er Engle-magi på højt plan.

Ærkeenglen Michael dag

Mikkelsdag - ærkeenglen Michael dag

I dag den 29 september er det Mikkelsdag også kaldet Sankt Mikael dag, en festdag til ære for ærkeenglen Michael. Og indtil Helligdagsreformen i 1770, var Mikkelsdag helligdag i Danmark. Ærkeenglen Michael, er en af de mest kendte ærkeengle. Han er menneskehedens Engle beskytter, og fejres i dag over hele verden, der også er afslutningen […] Read more…

You might also like

Sådan centrerer og engle beskytter du dig selv

Engle

Kender du det, du har til tider svært ved at mærke dig selv, føler dig drænet for energi. Du oplever i dit møde med andre mennesker hvordan deres energier påvirker dig.   I videoen deler jeg tips til hvordan du kan blive endnu bedre til at… Centrerer dig selv. Beskytte dig selv imod at blive […] Read more…

You might also like

Pinsesolen – Pinsetraditioner og Pinseengle…

Pinsesolen

Så skal Lykke kosten findes frem, pinsesolen banker på… I pinsen fejres Helligåndens kommen, ifølge det Ny Testamente var apostlene samlet for at fejre den jødiske højtid Shavout, da der pludselig kommer en lyd ind i salen hvor apostlene er forsamlet ”en lyd som af et kraftigt vindstød” og ”tunger som af ild kommer til […] Read more…

You might also like

Evighedens Hjerte

Evighedens træ

Evighed er livets væren i dig, udgangspunktet af dig selv og universets sameksistens med alle de sjæle du har kendt i din nuværende som tidligere inkarnationer. Evighedens engel understøtter dig til at erindre at livets guddommelighed bor i dig, og du er forenet med dine kære i himmerige i enhed med evighedens sjæls frekvens. I […] Read more…

You might also like