Engle - De opstegne mestre kort

 

Engle – De opstegne mestre kort 

Hjertelig velkommen til kortsættet der består af 16 Engle og Opstegne mestre kort, og kanaliseret vejledning udarbejdet af Izabella Anjelica i samhørighed med Englene og De opstegne mestre.

Engle – De opstegne mestre kort, er en sjov og let tilgængelig måde at kommunikere med Englene og De opstegne mestre, de står alle klar til at assistere dig i dag.

 

Sådan kommer du i gang….

Inden du trækker et kort, kan du sætte fokus på et spørgsmål, et område i dit liv, du ønsker at få belyst og modtage vejledning til. Engle og De opstegne mestre kortsæt finder du lige under teksten, på denne side.

Du kan vælge at trække et Engle – De opstegne mestre kort på et spørgsmål, for ugen der kommer, for den kommende måned.

Du kan trække et kort, ved at udvælge et af de 16 Engle og Opstegne mestre kort, klik på det kort som taler til dit Hjerte eller du kan tage din venstre hånd og holder over skærmen, lad din sjæl, Englene og De opstegne mestre guide dig i samspil med dit Hjerte og hånd, peg ind på dit ønsket vejlednings kort, klik på kortet med din mus. 

Hidkald gerne Englene – De opstegne mestre inden du trækker et kort, forbind dig gerne med ordene.

Fremsig højt eller inde i dig selv ”Jeg forbinder mig med de højeste guddommelige Engle og Opstegne mestre”

Mærk kærligheden der strømmer igennem dit Hjerte og krop i mødet med Englene og De opstegne mestres kærligheds vibrationer.

Sæt fokus på dit spørgsmål til Englene – De opstegne mestre.

Fremsig højt eller inde i dig selv “I kære Engle – Opstegne mestre, jeg beder jer guide mig til svarede på mit spørgsmål”

Træk det Engle – De opstegne mestre kort der taler til dit Hjerte


3a 3a 3a 3a
3a 3a 3a 3a
3a 3a 3a 3a
3a 3a Ærkeenglen Constance 3a