Izabella Anjelica

 

Jeg hedder Izabella Anjelica, og hjælper dig med at skabe indsigt i spirituel selvudvikling du kan praktisere i hverdagen med lethed i samspil med bloggens redskaber.

Så du kan blomstre endnu mere personlig og spirituelt.

Hvad betyder De opstegne mestre og Englene for dig?

”For mig har der aldrig været tvivl i mit Hjerte om Englene og De opstegne mestres eksistens, de har fulgt mig hele livet”

“Jeg har kommunikeret med dem siden min barndom”

Jeg elsker at samarbejde med De opstegne mestre og Englene, og være med at formidle budskaber og vejledning, når der er brug for det, formidler de hjælp og inspirerer mig i mit daglige kursus formidling og healings virke.

Englene og De opstegne mestre sender ubetinget kærlighedslys til alle mennesker på jorden, de elsker når vi bevidst åbner vores Hjerter og hilser dem velkommen ind i deres liv. De hjælper os alle til at skabe overblik over vores muligheder for at udfolde alle vores potentialer til et liv i balance.

Jeg arbejder udfra en grundlæggende livsholdning – “Sandheden er hvad sandheden giver det enkelte menneske” og tager udgangspunkt i det enkelte menneskes sandhed som de ser verden.

Lotus Akademiets omdrejnings punkt er Spirituel Livsstil i Balance – fysisk – spirituelt og åndeligt.

Mine bevæggrunde som driver mig, er min kærlighed til Universet, Jorden og Menneskeheden.

Har Lotus Akademiet et formål?

Lotus Akademiets virke og formål er, at være medvirkende til sammen med Dig at formidle endnu mere lys og kærlighed til jorden og menneskeheden.

Og sammen med Dig, understøtte dine unikke potentialer til at leve fra Hjertet med ro, skaberkraft, kærlighed, glæde, manifestation og Hjertepower, og hermed skabe autentisk spirituel livsstil, uden slinger i valsen.

Lotus Akademiet er medvirkende til at hjælpe dig at skabe spirituel livsstil med Hjertedialog, og forbinde dig med den utrolige kærlighed, healing og harmoni, der er tilgængelig for dig ved at samarbejde med Englene, din Sjæl, De opstegne mestre, det guddommelige univers, din Skytsengel og DIG selv.