Ærkeenglen Metatron
Ærkeenglen Metatron budskab til dig

”Vær hilset du kære barn, jeg er ærkeenglen Metatron, jeg bringer bud til dig på dagen i dag om spirituel udvikling og livsstil”

Du kære lysstråle, du er nåede til et nyt spirituel udviklings niveau, og har i længere tid oplevet at du har haft en følelse af at stå fast, og ej kunne gå fremad med din spiritualitet, en naturlig proces i samklang med din spirituelle udviklings proces som du står i for nu.

Idet du højner dig spirituelt både på det fysiske som universelle plan, vil du i perioder opleve du har en følelse af at du ej kan højne dig spirituelt. Grunden dertil, er at din fysiske krop og din spirituelle sjæls kosmiske energier skal være sammenstemmende, før du kan begive dig ind på et nyt spirituel udviklings niveau.

Det kan give fysiske gener i kroppen, som ondt i hals, hovedet, mavepine, kvalme, træthed, og utallige andre opvågnings symptomer, der alle går over, når du er i balance på alle planer – spirituelt, kosmisk, sjæleligt, åndeligt og fysisk.

Anvend dagen i dag, til at heale din fysiske krop, og harmonisere alle dine spirituelle psykiske evner, så energierne kommer i balance med hinanden.

Jeg ærkeenglen Metatron står klar til at hjælpe dig med healingen.

Når du har tid i dag, afsæt gerne 25 minutter.

Sæt dig godt til rette, og bed mig ærkeenglen Metatron komme til stede og harmonisere dine fysiske krops energiplaner i enhed med din sjæls kosmiske energi niveauer.

Hvor det glædes mig du kære barn, at møde dig igen, erindre universet og du er i samarbejde med hinanden, og vi kender hinanden fra universets æteriske ashrammer.

Kom du kære, tag med mig på spirituel healings rejse i dag.

Bed mig hjælpe dig med at bringe spirituel udvikling på højt plan ind i dit fysiske liv fra i dag.

Sæt fokus på i dag, hvorledes du ønsker at skabe spirituel udvikling i den kommende tid.

Sæt fokus på i dag, hvorledes du ønsker at leve dit personlige spirituelle liv.

Erindre, lad aldrig andre mennesker bremse din udvikling.

Erindre, lad aldrig dig selv bremse din udvikling.

Gå med, du kære barn, du er klar til at træde ind på dit næste spirituelle udviklings niveau.

Jeg takker for nu, vi mødes atter igen du kære barn af lyset.

Du kan bede ærkeenglen Metatron, om at hjælpe dig med din spirituelle udvikling, og hjælpe dig med at skab fokus på dit spirituelle liv. Han kommer og hjælper dig med at skabe forståelse for hvordan du kan skabe spirituel mening og livsførelse i din hverdag.

Lyt ind i dig selv, lyt ud i din hverdag, ærkeenglen Metatron formidler budskaber til dig lige præcis på den måde du er klar til at modtage for nu, det være sig gennem en spirituel artikel, en bog, en kanalisering, et engel og mester kort, et mennesker der har et råd, et par ord på din vej til dig.

Spirituel udvikling er din vej for nu, træd frem og gå med, ræk din hånd frem, og tag imod Englene og De opstegne mestres hjælp, de står klar til at guide dig videre på din spirituelle hjertevej.