Quan Yin
Quan Yin budskab til dig

”Vær hilset du kære blomst, jeg er Quan Yin, jeg forener her og nu livets rose til dit Hjerte”

Følg dine hjertes drømme, du er på rette vej, bliv ved med at holde dit fokus, og manifestere dine drømme ind i din hverdag.

Du har trukket dagens drømme kort, fordi du har set dine drømme begynde at udvikles og blive til virkelighed.

Bliv ved du kære blomst, med at skabe livets drømme ind i din fysiske verden, din sjæl guider dig på vej, ved at tale til dit Hjerte igennem dine hverdags drømme, ved at tale til dig i dine selvreflekterende stunder.

Jeg Quan Yin står ved din side for nu, og understøtter dig kærligt til at se på dig selv, og hjælper dig med at erindre livets skønhed.

Se ud i din omverden, og se al den skønhed der ligger foran dig, og blot venter på du favner skønheden livs prana ind i dit Hjerte, og hermed højne dig selv, ved bevidst accept af livets skønheds scenarier.

Drømme er som skønhedens spejl i dig selv, den dag du kan se dine drømme formes og blive til virkelighed, er den dag du har visualiseret livets skønhed fra din indre sjæls dyb i dit Hjerte, og bygget din sjæls drøm ind i din hverdag.

Skønhed er dig, thi idet du formgiver dine drømme bygger du dit liv op, du omstrukturer og former livet som leret imellem dine hænder.

Erindre ler er byggesten i sig selv, med ler kan du forme smukke fader, vaser, krukker, krus som du kan hælde livsfuld prana i, og drikke vandets eliksir, du kan lægge frugt og grønsager i fade og krukker, og leve af naturens nektar, der i sig selv er skønhed.

Dine drømme er livets skønhed i dig selv, form din hverdag med dine livs drømme, form skønhedens verden fra dit Hjerte, thi du er formgiver, du kan bygge skønhed, du kan bygge forhindringer.

Når du vælger at stole på dine drømme og følge dem, højner du din hverdag til nye højder.

Gå med dine drømme ud i verden, du er klar til at manifestere livets skønhed ind i din hver-dag.

Du har trukket dagens kort, for at blive erindret om at drømme har et mål i sig selv, lad alle dine drømme blive til virkelighed.

Udvælg hver af dine livsdrømme med bevidsthed og kærlighed.

Se på dine drømme.

”Ligger der forhindringer i dine livs drømme, eller er dine drømme for livet, lige ud af landevejen?”

“Hvor mange drømme har du skippet, fordi du mente de ej kunne stadfæstes og blive til virkelighed?”

Stol på dig selv, du kære Hjertedrømmer, stol på at du har styrken til at bære og forme dit liv.

Meditere på ordet – DRØMME i dag.

Kald på mig Quan Yin, bed mig guide dig ud på livets Hjertevej i din meditation.

Stol på at du kan skabe dine livsdrømme til virkelighed.

Jeg takker for nu, vi mødes i Sol lyset, atter igen.

Du kan hidkalde Quan Yin (også stavet Kwan Yin) og bede hende understøtter dig til at åbne dit hjerte op på dybere planer, og bede hende understøtter dig til at skabe overblik over dine livs drømme, når du bliver i tvivl om dine livs drømme kan blive til virkelighed.

Erindre, livs drømme er et sandkorn i universet, ligeså er du et element i universet, og sammen med universets Engle, Opstegne mestre, din Skytsengel og din sjæl, kan du åbne dig op for dine livsdrømme og gøre dem til virkelighed ved at hold fokus og skabe overblik.