Hvad er manifestation

Hvad er manifestation for en finurlig størrelse, og hvad gør nogle manifestationer går legende let, og andre tager en evighed, og andre bliver aldrig til noget som helst.

Alle manifestationer, negative som positive styres af loven om tiltrækning, der i bund og grund handler om…

At du tiltrække det som du har fokus på! 

At du tiltrækker det som du er på vibrations niveau med!

Manifestation kommer fra et Hjerteønske guidet fra din Sjæl, om at ændre et til flere forskellige områder i dit liv.

Derfor er det vigtigt, når du vil manifestere, ændre, tiltrække, at sætte fokus på hvor dit ønske kommer fra – fra dit ego – fra din Sjæls intuition.

Kan du mærke dit Hjerte boble, sitre, vibrere når dit ønske er i samklang med din Sjæl?

Eller

Tænker du oftest når du sætter fokus på manifestation ”det er det her jeg skal” og er fuld af gå på mod, og fem minutter efter begynder du at diskutere med dig selv, fordi du lyttet til dine ego tanker og ikke til din Sjæl – dit Hjerte

Du manifestere allerede i hverdagen med dine tanker, følelser og handlinger, for at tiltrække positiv overflod ind i dit liv, skal du have modet til at se dine følelser i øjnene og accepter dem som værende en del af dig, så du kan begynde at give slip, da det er dine følelser som sætter vibrationerne for hvad du tiltrækker ind i dit liv.

Med dine følelser tiltrækker du!

Dine tanker skaber dine følelser og dine følelser sætter dagorden for hvad du tiltrækker ind i dit liv, dine følelser kan blokere dig for at går fremad, det kan være følelser som frygt, angst, manglende selvtillid, lavt selvværd, sammenligne dig med andre, føle du ikke er god nok til at tage imod, giver for meget af dig selv, altid hjælper andre uden at få hjælp, føler livet er imod dig, føler at du ikke gør tingene godt nok, føler der aldrig sker ændringer, når du vil ændre, eller helt andre følelser.

Tanker kan løse hvad de har skabt…

Som regel, til tider skal der en god portion gravarbejde med ind over, for at blotlægge vores tankemønstre, og mod til at begynde at tænke på nye måder, det er dine nye positive tankeformer der er med til at danne nye positive følelser, som du kan gøre brug af når du manifestere.

Erindre, det du tror på, vil altid manifestere sig på en eller anden måde

Hjerte

Lad os tage et eksempel

Du ønsker at være lykkelig, leve et lykkeligt liv.

Du tænker ”jeg vil være lykkelig” din næste lykke tanker banker på, du tænker “jeg er lykkelig” lige så snart du har tænkt dine lykke tanker, banker dine følelser på, dit tiltrækkende lykkebarometer står på nul.

Dine følelser sladre, de fortæller dig, du er ulykkelig, sorgfuld, tom for livskraft, stressede. Du mærker godt dine negative følelser et splitsekund, og lukker hurtigt af for dem, lader dem sidde som burre i din krops energisystem, og her udsender de deres minus pol, og tiltrækker livssituationer som gør dig ulykkelig.

Så hvordan kan du tiltrække lykke med dine følelser, når lykke tanker og følelser ikke er i balance.

Det gør du ved at tage skaberkraften til dig, og trin for trin heale, transformere, laver de nødvendige forandringer der skal til for at du kan tiltrække lykkelige livssituationer.

Har du tillid til Universet, dig selv…

Når du manifestere er en af tiltræknings lovens grundregler…

TILLID

Når du manifestere er det vigtigt du ikke begrænser dig selv med fordømmende tanker, holder dig over på din egen boldgade, og ikke danser rundt efter andres meninger og holdninger om hvad der vil være godt for dig – det skal du mærke i dig selv, i dit Hjerte.

TILLID kommer fra en indre bevidsthed om at Universet giver dig al det du beder om og mere til. 

Hav tillid til du kan ændre dit liv.

Tro på at du fortjener det bedst af det bedste i dit liv.

Når jeg manifestere…

Hvor end jeg gerne ville sætte mig ned i min sofa og sige ”ommmmmm, jeg ønsker mig det og det, ommmmm univers servere det for mig på et guldfad” så har jeg lært fra mine manifestations eksperimenter, at jeg også selv skal gøre en aktiv indsats for at skabe, designe, forme, tiltrække mine ønsker.

Da jeg startet med at manifestere havde jeg læst i en spirituel guru bog at jeg bare skulle sidde på en lyserød sky, sige ommm, og bede Universet bringer mig alt hvad jeg ønsket mig.

Kwan Yin

Sad og svævede rundt på mine lyserøde skyer i en periode, og der skete ikke en dyt, indtil en dag hvor jeg kærligt blev prikkede til af Kwan Yin, der spurgte mig under en kanalisering.

”Ønsker du manifestations succes” eller ”vil du sidde på dine lyserøde skyer resten af dit liv”

Jeg svarede ”jeg ønsker manifestations succes” – ”godt så hjælper jeg dig videre” var hendes svar, og Kwan Yin underviste mig i tiltræknings loven, læring som jeg formidler videre på mine kurser.

Man skaber jo ikke hjemlig hygge ved at sætte sig ned i sofaen og sige ”ihhhh, hvor dejligt, min bolig er lige som den skal være” du har gjort en indsats for at skabe en bolig med hjemlig hygge.

Når jeg manifestere, rydder jeg op i det som som ikke fungere trin for trin, og ja nogle gange tager det længere tid, end mit utålmodigheds ego mener det skal, så her kommer tålmodigheden og giv slip, ind og spiller en rolle i manifestations processen.

Fra start og undervejs i manifestations processen sætter jeg Englene – De opstegne mestre i gang med at hjælpe mig med at give slip på det som eventuel begrænser mig for at nå mine mål, give slip når mit utålmodigheds ego stikker sit hoved frem og siger ”ihhh, hvor tager det lang tid, er jeg ikke snart i mål” og sætter Englene – De opstegne mestre til at understøtte min manifestations proces, imens de understøtter min proces fra Universet, gør jeg en aktiv indsats i min hverdag for at nå målet.

Du tiltrækker det som du er på vibrations niveau med!

Nogle manifestationer sker på et splitsekund, andre manifestationer tager lidt længere tid, fordi du først skal være på samme tiltrækkende energi niveau som dine manifestations ønsker.

Så hvad er manifestation i bund og grund…

  • At have troen på, at du kan ændre, skabe, forme det liv om du ønsker at leve fra Hjertet.

  • At du har tillid til at Universet giver dig alt det du har brug for og mere til.

  • At du gør en aktiv indsats for at nå i mål med dine Hjerteønsker.

  • At du er på samme vibrations niveau som dine manifestations ønsker.

Endnu mere manifestation finder du på bloggen lige HER

You might also like