Maria Magdalene navnedag

Maria Magdalene navnedag fejres hvert år den 22 juli, dagen kaldes også Maria Magdalene kærligheds dag, over hele verden er der mange par der bliver gift i dag for at ære og modtage Maria Magdalene velsignelse.

Maria Magdalene er verdenskendt for sin rolle i biblen, der findes kun sparsomme oplysninger om hende, derfor er hendes identitet gennem kristensdommens historie været omgivet af mystisk, teorier og gætterier.

Der versere flere historier om Maria Magdalene, at hun var en af Jesus disciple, at hun var Maria fra Bethania, at hun var synderinden der salvede Jesus fødder, og i rollen som skøgen er hun blevet skildret på middelalderens kunst og også i vores tid, i film som Jesu Christ Superstar og The Last Temptation of Christ.

I dag er mange kirker gået bort fra denne tolkning, og Maria Magdalene, Maria fra Bethania og synderinden anses som tre forskellige kvinder.

Dan Brown (Da Vinci mysteriet) og Lars Muhl (Gral) har med deres bøger prikkede til biblens fortolkning af Maria Magdalenes rolle, de mener at Maria Magdalene havde en meget større rolle end biblen beskriver, at hun var meget tættere på Jesus, at de var gift, de havde børn, og hun var en af de 12 apostle. Mange mennesker verden over har taget teorierne om Jesus og Maria Magdalene ægteskab til sig, teori som har rykkede ved det grundlæggende kristne budskab, idet teorierne udfordre kirken og biblens autoritet.

Jeg elsker at samarbejde med Maria Magdalene, hendes energi er kærlig, blød, favnende, kraftfuld gudinde power.

I mange år har jeg kanaliseret Maria Magdalene og hun fortæller kærligt, favnende om sine tidligere liv og livet med Jesus.

Maria Magdalene kanaliserings citater…

“Jeg er ej den skøge som biblen har pålagt mig, jeg er Guds datter, og Jesus Sjælesøster.

Vi et ET udspring af hinanden fra tidernes begyndelse, fra samme grundkim fra planten Venus, stjernen over alle stjerner – Kærlighedens ledestjerne. Sammen leder vi jer til en ny verdensorden af kærlighed og Hjerte samarbejde”

“Jeg er kærlighedens gudinde og læremester, jeg favner dig ind i kærlighedens vingefavn og lære dig at blomster fra Hjertet”

Maria Magdalene kontakt øvelse…

Maria Magdalene navnedag

Sæt dig godt til rette,

Sæt fokus på dit Hjerte, ånd ind og ud gennem dit Hjerte, slap af i kroppen.

Fremsig Maria Magdalene navn højt eller inde i dig selv.

Læg kærligt mærke til hvad der sker i og omkring dig, i mødet med Maria Magdalene.

Observere Maria Magdalene energier og samarbejde med dig.

Maria Magdalene i en ny tid…

Maria Magdalene er opstegen mester og kærligheds gudinde, sammen med Jesus sået hun kimet til fremtidens dualisme som er en del af Den Gyldne Hjertetids kvaliteter.

Hun er Den Gyldne Hjertetids kærlighedsmester – gudinde og lære os at blive det hele menneske gennem forståelse af kærlighedens aspekter.

Maria Magdalene samarbejder med Moder Maria med at forankre Maria lyset til jorden og menneskeheden, og fra 12 stråle formidler hun kærlighed ud til jorden og menneskeheden sammen med en hærskare af Mariaengle, og samarbejder med utallige Opstegne mestre og Engle som altid står klar til at hjælpe dig med at løfte dit liv.

I øjeblikket er vi ved at rense ud på over 2500 år mandsdomineret samfund, det betyder, at der er brug for den feminine energi, brug for at mange lysmennesker over hele verden, healer og rense ud på de karmiske kollektive patriarkalske doktriner, så vi kan vende den maskuline mandsdomineret bevidsthed til dualitet (balance imellem feminin og maskulin Hjerte bevidsthed), og om cirka 1000 år leve sammen i enhed med dualismens Hjertetegn.

Maria Magdalene navnedag

En af de Opstegne mestre der er supergode at samarbejde med omkring at downloade Den Gyldne Hjertetids feminine bevidsthed og energier både til jorden, menneskeheden og dig selv, er Maria Magdalene, hvis opgaver er at hjælpe dig med at leve dit liv fra Hjertet, lære dig at drage omsorg for dig selv, favne dig selv, leve i balance med andre mennesker og dig selv, leve et liv med accept og kærlighed, give slip på fastlåste kærlighedsmønstre, lære dig at bygge dit personlige og spirituelle kærligheds fundament.

I december 2012 akseleret vi ind i Den Gylden Hjertetid (femte dimension) og det betyder at udover at Englene er kommet endnu tættere på os, er også De opstegne mestre kommet tættere på os i den fysiske verden, og det er blevet meget lettere at samarbejde med dem.

Også Maria Magdalene er kommet endnu tættere på os, og står altid klar, hun hører dig ligeså snart du læser hendes navn, tænker på hende, så kommer hun til dig, uanset om du kan se, høre eller mærker hende, kommer hun til dig og favner dig ind i kærlighed.


Du Ønskes en Velsignet Maria Magdalene Kærligheds dag

Gyldne Hilsner

Izabella Anjelica

Maria Madgalene

     Maleri – Maria Magdalene af Gert Ørnbøll

You might also like