Meditation

Hvad er meditation?

Meditation handler i bund og grund om at acceptere det der er, udvide sin bevidsthed til at kommunikere med sit indre jeg, højere bevidsthed, sin Sjæls intuition.

Hvad kan du får ud af at meditere…

At meditere aktivere kroppens evne til at helbrede sig selv ved at du skabe ro til at kroppen kan lytte til sig selv, og du kan mærke din krop og slappe af. 

Meditation påvirker dig fysisk og psykisk, hjælper dig med at lade op, mærke efter hvad der er godt for dig at gøre i dit liv, øger din livskvalitet, mindske stress, opnår bedre søvnrytme, stimulere dit immunforsvar, højner din koncentrations evne, løfte dig spirituelt og personligt.

Når du meditere skaber du kontakt med din indre bevidsthed som er et spejl af dig, og du kan med meditation være med til at heale de forskellige bevidstheds dele af dig selv som er i ubalance.

Når du meditere sammen med Englene, De opstegne mestre, din skytsengel, din Sjæl, meditere du samtidigt på og med Hjertet, og bygger bro imellem den indre verden og din fysiske verden – din krop, sind og Hjerte, og transcendere i bevidsthed, så det bliver endnu lettere for dig at kommunikere med din Sjæl, din Sjæls intuition, din krop og med Englene og De opstegne mestre.

Meditation er med til at styrke dine indre indsigter, og føre dem ud i livet

Meditation sammen med Englene – De opstegne mestre kan være medvirkende til at styrke din indre indsigt, og give en større selvforståelse omkring dig selv, og til at skabe dybere Hjerte – Sjæls kontakt.

Hjertemeditation er med til at åbne op for dine skjulte potentialer

Da jeg i sin tid fulgte mit Hjertes kald og startede mit eget firma, valgte jeg at strukturen i min undervisning er Hjertet og det hele menneske. En del af under-visningen er baseret på guidet Hjertemeditationer, der er medvirkende til at styrke dit samarbejde med din Sjæl, din intuition, din Skytsengel, Englene, De opstegne mestre.

Hjertemeditationerne er i tilgift medvirkende til at afkode gamle stagnerede energier, føre dig ind til dine skyggesider og hjælpe dig til at belyse og acceptere dem, som værende en del af dig, give slip i accept, herved ændrer og stadfæster du nye, positive mentale og følelsesmæssige livsværdier, og meditationerne hjælper dig til at finjustere dig personligt og spirituelt, giver dig masser af energi, Hjertero, så du er i balance med dine tanker, følelser og handlinger i hverdagen.

Meditation kan være medvirkende til at… 

 • Styrke din evne til at stresse af.
 • Give slip på stress.
 • Skabe en indre ro og balance i din hverdag.
 • Skabe indre kontakt til din Sjæl, dit Hjerte, din intuition.
 • Skabe ro og balance i din fysiske krop.
 • Styrke din mentale og følelsesmæssige balance.
 • Medvirkende til at være i helhed med nuet.
 • Medvirkende til at styrke dit immunforsvar.
 • Forbedre koordinations evnen og hukommelsen.
 • Medvirkende til at forberede din indlæringsevne.
 • Højne din personlige og spirituelle bevidsthed.
 • Skabe bro imellem øvre og nedre chakrasystem.
 • Skabe tættere kontakt til Englene – De opstegne meste.
 • Skaber tættere kontakt til dine personlige vejledere.
 • Skru op for dit energi niveau.
 • Styrke din kommunikation med dig selv. 

Meditation

Når du meditere sammen med Engle og/eller De opstegne mestre understøtter de din fysiske krop til at give slip på gamle energistagnationer i din krops celler, organer, nerve-banesystem, hjælper dig med at bringe balance i din krops hormonsystem (uanset om du er mand eller kvinde). Det kaldes cellulære meditations healing. Når du meditere i samspil med mine guidet Engle – De opstegne mestre meditationer modtager du cellulær healing

Cellulær healing meditation er med til at… 

 • Frigøre gammel energi – fastlåst blokeringer i kroppens celler, organer, nervebane system, muskler.
 • Styrke kroppens immunforsvar.
 • Styrke kroppens celler.
 • Styrke kroppens kirtel og organ system.
 • Styrke og balancere din hormonsystem.
 • Styrke nervebanesystemet.

1.Skal jeg have prøvet at meditere for at meditere sammen med min Sjæl, min Skytsengel, Engle, De opstegne mestre?

Nej, det behøver du ikke, meditation sammen med din Sjæl, din Engelven, Englene, De opstegne mestre giver ro, overskud, indsigt i dig selv, hjælper dig med at give slip på stress, hjælper dig med at give slip på negative tanker, tunge følelser, gamle handlingsmønstre.

I min meditation klub modtager du til hver meditation en intro lydfil hvor jeg fortæller om den/de Engle og/eller Opstegne mestre der træder frem under meditationen, så du på forhånd ved hvem du skal samarbejde med under meditationen. Meditationen afsluttes med at du guides til at tage kontakt med din Sjæl.

Prøv lige her og nu at sætte kærligt fokus på dit Hjerte.

-Tag en dyb indåndning, hold vejret, tæl til tre, ånd ud, gentag to gange mere.

-Mærk din krop frigør gammel energi med åndedrættet.

-Mærk du få mere energi i krop, sind og Hjerte. 

2.Hvad gør jeg hvis mine tanker forstyrre mig under meditationen?

Acceptere dine tanker er der, lad være med at skælde dig selv ud, det er hverdags tanker der popper op, nogle gange kan det være tanker om livssituationer du har ståede i fordi Hjertemeditationen påvirker dig til at give slip på gammel bagage som du ikke skal bære rundt på mere, acceptere tankerne om fortiden, accepetere hverdags tankerne.

Hvis du under meditationen oplever du mister fokus på grund af tanker, fortæl kærligt dine tanker, det er i orden I er her, og sæt kærligt fokus på meditationen igen.

Du kan forestille dig en gylden skraldespand foran dig, som du lægger dine tanker over i.

3.Hvordan trækker jeg vejret når jeg meditere?

Nogle meditations former er der 100 % fokus på vejret, andre meditations former er der ingen fokus. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at trække vejret på den måde som er naturlig for dig, anvender du for meget krudt på hvordan du skal trække vejret, kan du blokere for at gå i dybden med meditationen.

I starter af mine meditationer guides du til at trække vejret ind og ud gennem Hjertet, krop, fødder så du slapper af, får jordforbindelse, bliver forbundet med din Sjæl. Under meditationerne kan du ind imellem opleve du guides til at trække vejret via chakraenere.

Prøv lige her og nu at sætte fokus på dit åndedræt.

-Træk vejret dybt ind, ånd ud.

-Gentag, læg mærke til om du trækker vejret overfladisk eller trækker vejret helt ned i maven/underlivet.

Trækker du vejret overfladisk, træn dig selv til at trække vejret ned i maven, helt ned i rodchakraet, det giver bedre ilt optagelse og dine næringsstoffer kan bedre kommer rundt i kroppen.

 4.Skal jeg sidder eller ligge ned, når jeg meditere?

Hos mig behøver du ikke sidde i lotusstilling på gulvet, du må gerne, hvis det virker for dig, ofte guider jeg dig til at sætte dig godt til rette, og du må gerne ligge ned, så længe du er bevidst om at det er godt at have en god jordforbindelse med Moder Jord, som alfa og omega når du samarbejder med Englene – De opstegne mestre.

Hvis du har brug for at sidde på en bestemt måde, prøv dig frem, hvad virker for dig.

Kan selv bedst lide at sidde op og meditere, det oplever jeg giver det bedst meditations flow for mig.

En ting der er vigtigt, uanset om du ligge eller sidder ned og meditere, ret ryggen ud, så du åbner op for en godt åndedræts flow.

Her er fire tips til hvordan du kan sidde med dine hænder – fingre under en meditation.

-Læg dine hænder på dine lår med håndfladen opad, eller nedad.

-Sæt dine tommelfingre imod hinanden, læg de andre fingre som en skål imod hinanden, eller kryds de andre fingre ind i hinanden.

-Bøj tommeltot og pegefinger imod hinanden, så de røre ved hinanden, imens du støtter hænderne imod dine lår.

-Læg din højre hånd med håndryggen imod din venstre håndflade, har du kort arme kan du opleve dine hænder hviler imod din mave, har du lange armen imod midten af dine lår.       

Måske oplever du under en meditation du har brug for at holde hænderne i ”bede en bøn ” stilling, gør det, det er din krop der guider dig til hvad der er godt for dig at gøre under meditationen.

Prøv de forskellige hånd – fingre meditations stillinger af, og finde den stilling som er bedst for dig.

Meditation

5.Hvad nu hvis jeg har svært ved at visualisere det som jeg guides til under meditationen?

Det er helt okay, giv slip på, lad være med at banke dig selv oven i hovedet, mange mennesker oplever lige i starten når de begynder at meditere at det er svært at forestille sig farver, lys, lytte ind, se billeder, mærker energier. Efterhåndens som du træner, stoler på dig selv, give slip på egoets behov for at styre, kommer der mere og mere til dig.

Du kan opleve under en meditation at du blive ”falder hen” ”falder i søvn” det er din underbevidsthed der slår din overbevidsthed ud, så du ikke styre meditationen, imens du falder hen – sover, kan din underbevidsthed arbejder sammen med dig uden at du styre showet, du kan opleve at du et par minutter før meditationen vågner op igen.

Prøv her og nu at lukke øjnene.

-Tænk på en lysegrøn eng.

-Tænk på at du står på den lysegrønne eng, sole varmer din krop.

-Kan du se engen, farven lysegrøn, mærke solens varme eller er det tåget?

-Er det tåget, helt okay, alt er som det skal være nu.

6.Hvad nu hvis jeg ikke stoler på mine meditations oplevelser?

Gennem årene har jeg snakkede med flere som haft svært ved at stole på sine meditations oplevelser, måske du selv er der lige nu.

Prøv at spørger dig selv.

-Har jeg tillid til mig selv?

-Har jeg tillid til Universet, min Sjæls, min Skytsengel, Engle, De opstegne mestre?

-Stoler jeg nok på mine spirituelle evner?

-Synes jeg aldrig jeg er god nok til det jeg gør?

Lyt til svarende der popper op i dig når du læser spørgsmålene, de fortæller meget om hvad der kan bevirke du ikke stoler på dine meditations oplevelser. Arbejd videre med at skabe tillid – bed Englene – De opstegne mestre hjælpe dig.

 7.Hvor tit skal jeg meditere for at blive god til at meditere?

Gør dig selv en bjørnetjeneste, sæt tid af hver dag til at meditere, på et tidspunkt i løbet af dagen der passer dig, og hvor du ikke bliver forstyrret, sluk mobil, internet, tv, radio, så længe du meditere.

I min meditation klub lægger jeg op til du meditere hver dag, kan du ikke det på grund af en travl hverdag, så hver 2 – 3 dage.

Læg gerne meditation fast ind i din kalender, lad være med at skælde dig selv ud, hvis du ikke fik mediteret, ind imellem kan der kommer uventet ting fra højre ind i ens liv, så man må skubbe andre ting til siden, så er det bare at komme op på meditation hesten, når der er plads i dit liv igen.

You might also like